| supervisie | intervisie | coaching | Gents; bureau voor professionele begeleiding Arnhem | incompany opleidingen | assertiviteitstraining|

 

Incompany opleidingen
Onze in-company trainingen zijn perfect toegesneden op herkenbare werksituaties en problemen. Ons aanbod is modulair opgezet. Elke training van één dag vormt een afgerond geheel en kan zelfstandig aan een aantal medewerkers in uw organisatie worden aangeboden.

De modulen van ons totale aanbod sluiten goed op elkaar aan zonder dat er sprake van overlap is. Afhankelijk van wat u beoogt kunt u voor één trainingsdag kiezen of voor een op uw situatie toegesneden traject bestaande uit meerdere modulen. De modulen zijn sterk toepassingsgericht. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen en rollenspellen.

Voordelen
Een bijkomend voordeel van onze in-company opleidingen is dat u zelf de locatie kiest en regelt en dat u zelf de groep samenstelt. Wij komen naar uw locatie zodat u een minimum aan reistijd en reiskosten kwijt bent. Per training geldt een maximum van 12 deelnemers.

Cursusruimte
De cursusruimte moet groot genoeg zijn voor de groepssamenstelling en er moet de mogelijkheid zijn in subgroepjes te werken. De ruimte moet minimaal zijn voorzien van een flap-over. Voor enige modulen zijn aanvullende voorzieningen nodig.

Dagindeling
Wij hanteren een standaarddagindeling die gebaseerd is op onze ervaringen met opleiden.
Ochtenddeel
09.00 uur – 10.30 uur             inhoud
10.30 uur – 11.00 uur             koffiepauze
11.00 uur – 12.30 uur             inhoud

12.30 uur – 13.30 uur             lunch

Middagdeel
13.30 uur – 15.00 uur             inhoud
15.00 uur – 15.30 uur             theepauze
15.30 uur – 17.00 uur             inhoud

De prijs
Elke module bestaat uit twee dagdelen (twee keer drie uur effectief in de ochtend en de middag) en kost € 1480,- voor de gehele groep. Wanneer u kiest voor de middag en de avond betaalt u 10% toeslag. De factuur  van de opleiding moet uiterlijk een week voor de (eerste) module zijn voldaan.

 

____________